NEPOKRETAN: Rajko Dujmić ne može na noge!

0

Rajko Dujmić (59), vođa grupe "Novi fosili", ne može na noge zbog upale živaca desne noge. Muzičar se, naime, nije pojavio jubilarnom 60. Zagrebačkom festivalu je ležao u krevetu zbog upale, a zbog akutne upale ne može da dobije blokadu.

„Kad sam hteo da budem sa svojima, nisam mogao da ustanem zbog upale živca desne noge. Baš me je uklještilo. Festivalu želim srećan rođendan i da traje još barem toliko“, rekao je muzičar koji trpi jake bolove.

Rajko je rekao da ne zna koliko će to trajati, ali dok se upala ne smiri, ni lekar mu ne može pomoći, a dok je u krevetu, o njemu brine supruga Snježana (49).

„Pre nego što su mi se dogodile najvažnije stvari u životu, uvek bi me zadesile neke nevolje. I kad sam na Evrosongu pobedio s pesmom „Rock me“ s grupom Riva, nisam bio tamo. Istina, tada nisam imao upalu živca, nego svirku, ali činjenica jeste – nisam bio prisutan. Tako se i sada nadam da je to znak kako me čeka nešto dobro“, rekao je Rajko.

Rajku je najviše žao što je u „kućnom pritvoru“ pa ne može sa suprugom da ode nekoliko dana u njihovu vikendicu, gde uživaju u branju pečurke i kestene kojih ima u izobilju.

Autor: 24sata.hr

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.