Cvija ostavio devojku zbog Rade!

Naime, kako „Alo!“ saznaje, reper je raskinuo višemesečnu vezu sa devojkom Anđelom, a kako se šuška, razlog za to je upravo zgodna pevačica iz Četereža. Stefan i Rada već mesecima provode vreme zajedno, čak i na snimanja dolaze u paru, u šta smo se više puta i sami uverili.

- Otkako su snimili duet, postali su nerazdvojni. Rada, kada nije na putu, po ceo dan je kod Stefana u studiju, a da su previše bliski mogu da primete i ljudi koji ih ne poznaju. Oni sada snimaju i drugi duet, na sva snimanja idu zajedno njegovim automobilom, a da nešto tu postoji, posumnjala je i Cvijina devojka, koja mu je nekoliko puta zamerila što više vremena provodi sa pevačicom nego sa njom, zbog čega je on odlučio da okonča višemesečnu vezu. Kada ih pitate da li postoji nešto više od drugarstva među njima, oni se samo smeškaju, a kao izgovor što toliko vremena provode zajedno navode zajedničku pesmu - priča nam izvor blizak akterima ove priče.

Nedavno je naša ekipa prisustvovala snimanju „Grand parade“, gde su Cvijović i Manojlovićeva došli zajedno, i to kao što nam je izvor već rekao, njegovim automobilom. Sve vreme dok su čekali svoj red da se popnu na binu, stajali su zajedno, pričali, smejali se, ali i grlili i mazili, što je naš paparaco i zabeležio. Kada smo Stefana pitali gde mu je devojka, zbunjeno nam je odgovorio da je nema.

- Nemam devojku! Nema je, tu je, ne znam! Nije da je nema, nego ne znam - bio je sluđen reper, koji je stajao zagrljen sa pevačicom dok nam je odgovarao na pitanje, a Radmila se na to samo smeškala, da bismo i nju pitali šta je sa njenim momkom.

- Ne demantujem i ne potvrđujem ništa, ne čitam štampu i ne znam šta se piše - bila je kratka Manojlovićeva, dok je Cvija na to dobacio da nije upoznao Radinog dečka

- Ne znam da li ona ima momka, ja ga nisam upoznao! - rekao je Cvijović.

Popularna zvezda „Granda“ otkrila je da sve stvari koje nosi pazari u „Depou“.
- Sve na meni je „Made in Rada Manojlović Četereže“. Poznato je da ja ne bolujem od markiranih stvari, sve to možete naći na Bulevaru, pa i zlatnu haljinu o kojoj se pričalo - rekla je pevačica za portal „Skandal“.

Alo

Pogledajte još