Psovke i uvrede: Ovo je pravo lice omladine DSS (UPOZORENJE: Ekstremni prostakluci)

Čak i letimičan pregled Đurđevićeve tviter istorije ne sluti na dobro: psovke, spominjanje polnih organa i telesnih izlučevina, rasna i nacionalna netrpeljivost... deo su zapanjujuće svakodnevne komunikacije DSS-ove mlade nade.

Đurđević je veoma "kreativan" bio u iznošenju mišljenja o Paradi ponosa, GMO hrani, političkim protivnicima, starletama i popularnim pevačicama, ali i mnogim drugim temama. Posebno su šokantni otvoreno rasistički komentari o predsedniku SAD Baraku Obami, u kojima se implicira da crnci jedu banane i žive na drveću, ali i vic, ako se taj primitivizam može nazvati vicem, na račun nacionalne zajednice Roma.

Funkcioneri DSS koje je "Blic" danas kontaktirao tvrde da nisu bili upoznati sa internet aktivnostima svog istaknutog člana.

Andreja Mladenović, predsednik Gradskog odbora DSS u Beogradu, što znači i da je direktni nadređeni Đurđeviću, rekao je da ne prati Tviter, da nema nalog na toj društvenoj mreži i da nema komentar na tvitove svog stranačkog kolege.

"Ja se ne bavim Tviterom i sličnim budalaštinama. Ako vi imate vremena, slobodno izvolite, pa napišite tekst. Na kraju krajeva, svako se bavi onim za šta je plaćen", rekao je Mladenović "Blicu".

Petar Petković, portparol DSS-a, rekao je "Blicu" da je Đurđević "slobodomisleći i punoletan čovek", pa da s tim u vezi ne želi da komentariše njegov privatni tviter nalog.

I baš dok je "Blic" telefonskim putem kontaktirao prvake DSS-a radi njihovih reakcija na spisateljske poduhvate Đurđevića, dogodila se neverovatna slučajnost - mladi lav DSS-a je promenio opis na svom tviter nalogu, iz kojeg je uklonio sve stranačke titule i pominjanje partije čiji je funkcioner. Umesto toga, ostavio je sledeću poruku (pozicija zapeta je autentična, prim. nov):

"SRBIJA JEDNA JEDINA,UVEK USPRAVNA NIKAD NA KOLENIMA!!!"

Evo kako Đurđević, "uspravno" i "nikad na kolenima", zbori na Tviteru.

UPOZORENJE: Uprkos velikim naporima redakcije da upristoji tvitove Đurđevića, a ne naruši dubinu njegovih poruka, oni i dalje obiluju prostotama i ekstremno uvredljivim rečnikom, pa ih ne preporučujemo osetljivijim čitaocima.


Šta Đurđević misli o crncima:

(old_image)

Šta Đurđević misli o Romima:
(old_image)

Šta Đurđević misli o tviterašima i starletama:
(old_image)

Šta Đurđević misli o Cerskoj bici:
(old_image)

Šta Đurđević misli o Skupštini:
(old_image)

Šta Đurđević misli o saradnicima naprednjaka:
(old_image)

Šta Đurđević misli o seksualnim manjinama:
(old_image)

Šta Đurđević misli o potrošačkom društvu:
(old_image)

Šta Đurđević misli o starletama, 2. deo:
(old_image)

Šta Đurđević misli o pojedinim stranim pevačima:

Šta Đurđević misli o naplati dugovanja:
(old_image)

Šta Đurđević misli o GMO hrani:
(old_image)

Šta Đurđević misli o političkim neistomišljenicima:
(old_image)

Šta Đurđević misli o sponzorušama:
(old_image)

Šta Đurđević misli o pojedinim pevačicama:
(old_image)

Šta Đurđević misli o "zvezdama" i filmskim kritičarima:
(old_image)

I, na kraju, šta misli o onima koji imaju sličan rečnik kao on:
(old_image)


Blic

Pogledajte još