DR NADA MACURA: Hoću da uđem na Farmu!

Doktorka Nada Macura, portparol Hitne pomoći, rekla je da bi rado ušla u rijaliti šou Farma!
"Da, rado bih ušla na Farmu, ali na proleće. Ušla bih samo na nedelju dana jer ne bih mogla duže zbog svojih obaveza", izjavila je dr Nada Macura za portal Kurira, kojoj je žao što je odbila ranije ponudu da uđe na imanje u Lisoviće.

"Život na Farmi je sasvim drugačiji. Farmeri su srećni što mogu da izlaze, da budu u prirodi i što nisu zatvoreni u kući i limitirani prostorom", rekla je doktorka.

Macura, koja je javnosti poznata po tome što daje savete građanima kako da se oblače i zašto je dobro ne izlaziti iz kuće bez flašice vode, savetovala je takmičare šoua da se manje svađaju.

"Savetovala bih ih da se manje svađaju. Ali na farmi vladaju drugačiji uslovi, pa je sve pitanje trenutka i kako ko reaguje. Nisu svi isti. Ako je neko miran ko jagnje, vukovi će ih pojesti", posavetovala je Nada Macura.

Podsetimo, Nada Macura, kada je krenula peta sezona ovog rijaliti programa, izjavila je da je odbila poziv producenata da uđe na imanje u Lisoviće.

"Pred novi, peti serijal zvali su me producenti, ali sam odbila jer ne mislim da je to mesto za mene i odbila sam poziv", rekla je Macura.

Kurir

Pogledajte još