Tinska i Škorićeva napale Biljanu Srbljanović!

Naime, Biljana je na svom Tviteru iznela svoje stavove: “Ne sećam se ovako tronutog vrha države povodom smrti Stojana Cerovića, mnogo ozbiljnijeg i većeg novinara, koji nije učestvovao u ZU, ZU dalje u tekstu abrevijacija za zločinačko udruženje. Ne sećam se da je Aleksandar Vučić uputio saučešće porodici Ćuruvija kada su novinara ubili pred kućom kao psa. I tada je bio ministar, i to, zamislite, informisanja”, zaključila je Srbljanovićka.

Opšta rasprava nastala je na društvenoj mreži Fejsbuk nakon ovog posta, a zapažen je komentar Jelene Tinske na to da je Tijanić zločinac. “Zlo od žene…sterilna nesrećnica”, napisala je Tinska za nju.

Raspravi se pridružio i gej aktivista Boban Stojanović, koji je pokušao da smiri strasti, prigovarajući Jeleni za reči “sterilna nesrećnica”, dok se ona pravdala da nije želela da uvredi ostale žene koje imaju problem sa sterilitetom, već da je mislila na sterilitet “njenog hladnog proračunatog mozga”, misleći na Biljanu.

S druge strane, folk pevačica Mira Škorić bila je je grublja prema Srbljanovićevoj pa ju je nazvala "izdajničkom stokom, džukelom i smradom" dodavši da treba da je bude sramota.

(old_image)

Izvor: Telegraf, Puls

Pogledajte još