SNS: Radikali da ne budu portparoli DS

Novosadski naprednjaci u saopštenju poručuju radikalima da konstruktivno zastupaju opozicione stavove koji bi doveli do nekog poboljšanja u funkcionisanju grada, i da se, kako kažu, "ne ponižavaju u ulozi prljave ruke kumovskog para Pajtić-Pavličić, udarajući na besmislen način gradonačelnika (Miloša) Vučevića".

"Nalaziti nešto loše u činjenici da Miloš Vučević u prvoj godini mandata već treći put posećuje Kosovo, uvek noseći humanitarnu pomoć za Srbe sa Kosova, jasno pokazuje da iza saopštenja koje potpisuje SRS stoji Demokratska stranka", piše u saopštenju novosadskog SNS.

Istovremeno, novosadski naprednjaci su postavili pitanje portparolima Demokratske stranke da li je SRS protiv toga da Grad Novi Sad pomogne izgradnju vrtića u Štrpcu.


Građani su prepoznali ko na pravi način brani srpske nacionalne interese, a ko već godinama širi srpstvo iz fotelje i to je razlog što "srpski" radikali danas ne mogu gotovo nigde da pređu cenzus",
ističe se u saopštenju SNS.

SNS takođe poziva sve, kako stranke i udruženja građana, tako i institucije i preduzeća "koja su u mogućnosti da pomognu našoj braći na Kosovu kad god su u mogućnosti, kao što to rade gradski čelnici danas".

Blic

Pogledajte još