Kad žene postanu veštice: Raspoloženja zbog kojih muškarci lude

NOĆ veštica je pred nama i dok se žene maskiraju u zastrašujuće likove iz noćnih mora, muškarci se svake godine u ovo vreme šale kako je to jedina noć kada ne moramo da se maskiramo. Šalu na stranu, svesne smo da postoje određeni trenuci kada baš nismo najbolje raspoložene, pa stvarno postajemo veštice. Ali imamo dobro objašnjenje…

PMS

Znamo, ne možemo baš sve svaliti na ovaj sindrom, ali svakoj je ženi jasno da u to vreme ne možemo biti dobro raspoložene. Telo nas ne slušaj, izbijaju nam bubuljice, najmanja sitnica nas može dovesti do suza… Živčane smo, osetljive i netolerantne, ali to uopše nismo mi - to su hormoni.

Rasprodaja

I najmirnija žena može postati Rambo kada je reč o dobroj rasprodaji. Znamo da nam možda ne trebaju nove cipele i znamo da bismo mogle da ne uđemo u tu radnju, ali želimo ih, i ući ćemo. I kad vidimo da neka druga devojka poseže za zadnjim parom, nećemo joj dozvoliti da pobedi. Možda zvuči kao da smo lude, ali to radimo kako bismo bile lepe - za svog dečka (i za sebe, ali ovo opravdanje je bolje).

Njegova bivša devojka

Nemamo ništa protiv bivše devojke našeg dečka, dok god ostaje u svom stanu i ne približava mu se previše. Dopisivanje sa bivšom curom možda deluje bezazleno, ali od toga nam se diže kosa na glavi i postoji mogućnost da ćemo se jako posvađati. Opet, nismo mi krive - kriva je bivša. I mobilni operater.

Nered

Većina žena voli da uživaa u lepo uređenom stanu, a jednom kada je stvarno uredan i čist, većina će žena dobiti mali slom živaca ako ima neurednog dečka. Ako smo celi dan pospremale, a on dođe kući i baci prljave čarape ispred televizora, ne možemo garantovati da ćemo ostati mirne. I opet - nismo mi, on je.

Index.hr

Pogledajte još