U susret 14. Noći Reklamoždera: Glasajte za svoju omiljenu reklamu

Ljubitelje neodoljivih reklama i svetske kreativnosti očekuje nova mt:s Noć Reklamoždera, Noć koja se sa nestrpljenjem čeka godinu dana, jedinstvena Noć čije ideje oduševljavaju milione ljudi širom sveta, Noć koja radosno putuje u preko 50 zemalja i preko 150 gradova i očarava svojim novinama i kreativnim duhom! Popularna LA NUIT DES PUBLIVORES, naša NOĆ REKLAMOŽDERA, blistaće zahvaljujući Jean Marrie Boursicot-u, osnivaču reklamoteke JMB i najvećem kolekcionaru reklama na svetu, koji sa nesmanjenom strašću i ove godine potpisuje program kao njen jedini autor.

U susret 14-oj beogradskoj mt:s Noći Reklamoždera, kao njen izuzetno važan i veoma atraktivan deo, jeste glasanje za NAJPOPULARNIJU DOMAĆU REKLAMU U 2013. godini. Koja reklama će biti pobednik 2013. saznaćemo 07. decembra u Sava Centru, na beogradskoj mt:s Noći Reklamoždera!

Svi reklamožderi mogu glasati klikom na svoju omiljenu reklamu, na sajtu nocreklamozdera.com. Glasanje počinje danas, 01.11.2013, i traje do Noći Reklamoždera 07. decembra 2013.

TOP 30 - reklame koje su u konkurenciji za najlaskaviju nagradu, NAJ reklamu od strane publike možete pogledati ovde.

Za sve ljubitelje ovog programa prodaja karata počinje na blagajni Sava centra i u Turističkom informativnom centru, Knez Mihailova 5 (Robna kuća Beograd).

Za one koji ulaznice kupe od 01-27. novembra cena karata će u pretprodaji biti 500 dinara, dok će od 27. novembra do 07. decembra iznositi 700 dinara.

Pogledajte prošlogodišnju pobedničku reklamu Grand kafa- Šoljice:

Pogledajte još