Nemojte da se iznenadite ako vam ne odgovara na SMS .. ?

1. Previše analizirate sadržaj njene poruke

Same poruke nisu toliko bitne kao kada razgovarate uživo ili kada se nađete. One su odlične za flert i ostajanje u kontaktu, ali nemojte im pridavati preveliku važnost. Preterana analiza je ono što uništava šanse muškaraca kod žena.

2. Previše ste zahtevni

Mnogi muškarci nisu ni svesni šta znači biti previše zahtevan. Ako je stalno pitate kada ćete se videti sledeći put, stalno se smejete svakoj glupoj šali ili se trudite da se dopisujete bez nekog razloga, onda ste previše zahtevni. To je jedan od glavnih razloga zašto vas žene odbijaju.

3. Postavljate previše pitanja

Ova stavka se nadovezuje na zahtevnost. Da li vas baš zanima da čujete kako je imala očajan dan na poslu? Ako ne, onda prestanite da postavljate suvišna i dosadna pitanja.

4. Isti ste kao i ostali

Svaki muškarac kada dobije broj žene koja mu se dopadne pošalje istu poruku poput "Zdravo, kako si?" ili "Da li si slobodna u sredu?". Ako i vi to radite, onda ste dosadni kao i ostali. Učinite poruke zanimljivim, zaintrigirajte je.

5. Previše dugo čekate

Davno je prestalo da važi pravilo "zvati posle tri dana". Najbolje je da kada uzmete njen broj, odmah kažete da ćete je zvati sutra. Kada to kažete, ona će očekivati vaš poziv i najverovatnije će i odgovoriti. Ako previše čekate, zaboraviće vas.

6. Niste duhoviti

Ključna stvar kod razmenjivanja poruka je humor. Kada se dopisujete sa nekim, ne morate uvek da budete ozbiljni. Poruke treba da budu duhovite, seksi i pametne. Ako je nasmejete i učinite da se oseća seksi, već ste na pola puta da je osvojite.

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još