SUVIŠE DOBRO DA BI BILO ISTINITO: Šašiću unapred dodelili da imitira Lukasa?!

Jedna od najzanimljivijih TV emisija ove jeseni svakako je šou “Tvoje lice zvuči poznato”u kojem poznate ličnosti imitiraju svoje slavne domaće i strane kolege. I dok se na kraju emisije navodnom “lutrijom” bira ko će koga imitirati u sledećoj epizodi, Telegraf otkriva da se sve unapred zna i da su svi imitatori određeni.

- Najviše pažnje u prve četiri emisije “Tvoje lice zvuči poznato” izazvao je Željko Šašić, koji je imitirao svog nekadašnjeg prijatelja Acu Lukasa, a brojni gledaoci, pa čak i Lukas, bili su ubeđeni da je Željku namerno dodeljena ova imitacija, što se ispostavilo kao opravdano. Producenti unapred odrede ko će koga imitirati, a ono izvlačenje na kraju je samo farsa za gledaoce, kaže izvor Telegrafa, blizak “Emotion” produkciji, koja radi ovu emisiju.

- Budući da je poznato da Aca i Željko nisu u dobrim odnosima od kada se Šašićeva bivša žena Sonja udala za Lukasa, od prve emisije se pričalo kako bi to izgledalo kada bi Šašić dobio zadatak da se transformiše u svog najvećeg rivala, a to se i ubrzo ostvarilo već u četvrtoj emisiji šou- programa “Tvoje lice zvuči poznato”. Nakon toga su se pojavili brojni komentari u kojima se postavlja pitanje da li je izbor zadataka namešten, a čak je i Šašić izjavio da mu je sve bilo sumnjivo.

- Kada sam pritisnuo taster i kada sam shvatio da je Lukas moj sledeći zadatak za imitaciju, cela ekipa se smejala! Pomislio sam: Nameštaljka! Još od prve epizode sam znao da postoji ta mogućnost, tako da je bilo insinuacija na tu temu od strane mojih kolega koji učestvuju u šouu – rekao je pevač, a Aca je bio mnogo konkretniji.

- Ubeđen sam da su Željku, zbog veće gledanosti, namestili da imitira mene, ali ipak nisu uspeli jer je pravi Aca Lukas u “Zvezdama Granda” bio gledaniji od onog imitiranog u “Tvoje lice zvuči poznato” – rekao je Lukas za Telegraf.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još