Otkrila pikanterije sa Farme ali i nešto novo o odnosu JK I Cece!

U razgovoru za Kurir, pored pikanterija iz rijalitija, otkriva da mnogo voli pesme Svetlane Cece Ražnatović, bez obzira na privatne nesuglasice koje njena ćerka ima sa svojom koleginicom, i priznaje da obe pevuše njene pesme.

Zašto vas ćerka nije sačekala pri izlasku?
- Ko kaže da me ćerka nije sačekala? Sačekala me je u svojoj kući. Ona je veoma emotivno doživela to razdvajanje od dva meseca, jer se nikad na toliko nismo razdvojile. Jedva je dočekala da se vidimo, tako da me je dočekala kod kuće, zagrlile smo se i obe smo se rasplakale.

Da li vam je zamerila što ste na žurkama pevali Cecine pesme?
- Ja pevam Cecine pesme, volim Cecine pesme. To novinari prave tu frku. Ali to je oduvek bilo tako. Još u vreme kad sam vodila radio-emisije, između dve pevačice se pravio rat. To što Jelena ima te privatne stvari s Cecom, to nema veze s muzikom. Naravno da mi Jelena ne zamera jer i ona pevuši Cecine pesme. Vi imate pogrešnu sliku o Jeleni Karleuši i meni je žao što je to tako.

Zašto ste hteli da napustite šou?
- Pokajala sam se što sam i ušla kad sam čula da ulazi Jelena Golubović, jer znam da je ona opsesivno vezana za Jelenu Karleušu. Na taj način sam ćerki napravila pakao od života. Bukvalno sam je servirala na tacni da ova iznosi neistine o njoj. Zbog toga je moja Jelena morala svakodnevno da bude suočena s tim pljuvanjima, što na Pinku, što u novinama koje su pisale o tome. Mnogo se sekiram što sam joj to priredila.

Kajete li se i što ste dozvolili sebi da se čupate za kosu s Golubovićevom?
- Da vas pitam kao ženu - da vas neko počupa, da li biste mu vratili? Da li biste trpeli da vas neko stalno čupa, maltretira, proziva i vređa, a da vi ćutite?

Jeste li pokušali prvo lepo s njom?
- Ja sam sve pokušala kad je Jelena Golubović u pitanju! Pokušala sam da se svađam, pokušala sam lepo, da joj pružim ruku pomirenja, da je razumem, da je sažaljevam, da oćutim njeno čupanje, pokušala sam da je čupam, da joj pretim i ništa ne vredi. Tu može samo neka ozbiljnija terapija da pomogne.

Kurir je objavio snimak njenog i Čupinog seksa koji nikad nije emitovan. Jeste li vi upoznati s još nekim takvim dešavanjima?

- Mi smo imali prilike to da gledamo u sobi uživo. Igor Starović nije mogao da spava jer su ga sve vreme tokom vođenja ljubavi Jelena i Čupo gurali nogama.

Na kojim mestima ste ih još gledali?
- Mene to nije interesovalo, niti sam išla za njima da gledam gde su to sve radili, ali od ostalih farmera sam čula da jesu i u štali i u spavaćoj sobi, ispod stola ispred gazdine kuće prekriveni ćebetom, ali na kraju krajeva, vođenje ljubavi nije strašna stvar, mnogo su strašnije neke druge stvari koje je ona radila.

Mnogi su se šokirali kad ste vi pričali kako vodite ljubav 11 puta dnevno.
- Našalila sam se, naravno. Ali i da nisam, šta ima loše u tome. Nije ružno pričati o vođenju ljubavi i mislim da bi svaka žena poželela ljubavnika koji je toliko želi. To je bio opušten razgovor nas nekoliko farmera. A trebalo je samo da vidite oči Ivana Marinkovića, koliko se iznenadio kad sam ja izgovorila 11 puta dnevno, pa sam onda nastavila s računicom koliko je to puta nedeljno, jer mi je bilo mnogo simpatično. On je u šoku posle obavestio sve ostale o tome, a meni je i dalje bilo smešno.

Jeste li se videli s dečkom?
- Nisam još, očekujem ga da dođe. Sve je u redu. Još jednom se izvinjavam porodici Asima Brkana što je Zorica zloupotrebila njegovo ime i njegove sinove u celoj priči.

Ali objavljene su vaše slike s letovanja u Turskoj!
- Verujte mi, ja nikad nisam bila u Turskoj.

Pa jesu li to vaše fotografije?
- Jesu, s mojim dečkom u Zemunu. Omar Brkan nije moj dečko.

Kurir

Pogledajte još