EGOIZAM ZA MEDALJU: Kako Sajmon želi da nazove sina?

Muzički mogul Sajmon Kauel, koji očekuje rođenje svog sina, rekao je da bi voleo da mu se sin zove, ni manje ni više, nego upravo po njemu - Sajmon.

Muzički producent Sajmon Kauel, najpoznatiji po muzičkom šouu "X Faktor", očekuje dete sa svojom devojkom Loren Silverman, te je poznati Britanac tom prigodom izjavio da bi voleo da se njegov sin zove Sajmon, jer mu je to jedno od omiljenih muških imena.

Da je u pitanju neko drugi, mnogi bi se složili da je takav odabir imena i više no narcisoidan, ali kada je u pitanju Sajmon Kauel, javnost i nije bila preterano iznenađena, s obzirom na poznatu sujetu slavne zvezde.

Ipak, Sajmon je kazao da nužno ne insistira baš na tome da mu sin nosi ime po njemu. Odnosno, sopstveno ime mu je prvo na listi, a alternativni izbor bilo bi ime Erik, kako mu se inače zvao otac koji je preminuo 1999. godine.

"Naš sin će se roditi blizu rođendana mog pokojnog oca, pa mi je drugi izbor očevo ime Erik", rekao je budući tata. Na pitanje kako će vaspitavati svog sina, Sajmon je odgovorio: "Treba biti opušten i ne brinuti se previše... vaspitavaću ga onako kako su mene i brata odgojili naši roditelji. Tada nije bilo kojekakvih "pomoćnih" knjiga i sličnih gluposti."

Takođe, Kauel je kazao da bi voleo da njegov sin bude zainteresovan za posao kojim se on bavi, kako bi mogao da ga poduči i prepusti mu svoju poslovnu imperiju. "Želim da ga naučim kako da radi moj posao što pre", rekao je Kauel i dodao da mu se dopada ideja da sina pretvori u mini-verziju sebe.

Svet.rs

Pogledajte još