OKRŠAJ BOKIJA 13 I TROICKOG: Viktore baš mi je žao što si nevaspitan

Susret Bokija i Viktora!

Bojan Jovanovski, poznatiji po nadimku Boki 13, putem svog profila na društvenoj mreži Facebook je otkrio da je imao bliski susret sa Viktorom Troickim.

Naime, kako je Boki opisao, tenisera je sreo u jednom klubu, da bi on ničim izazvan počeo da se dernja za njim i da ga komentariše.

Bokijev status vam prenosimo u celosti.

- Bio sam u beogradskom sushi baru, slavili smo rođendan Marine Tucaković... Sedimo mi u crvenoj sobi, izolovani od ostataka ljudi, super se provodimo i dođe momenat kad ja moram do WC-a (jebiga i ja sam živ čovek pa idem u WC hahah) i tako ja fino lepo ustanem, idem do WC-a, obavim sve u WC-u, operem rukice, namestim frizuricu i izađem, i kako ja izlazim dragi moji iz WC-a čujem takvo arlaukanje, zvuk iz džungle, majmunsko dranje kao nikada do sada! Privuče mi pažnju taj neandertalski krik i kažem sebi ovo mora da je neki nadrogirani majmun, kada to onaj teniser Viktor Troicki, pa što se dereš brate mili kao da si video betmena, kažem ja u sebi i krenem prema mom stolu, a on se čovek dernja li dernja, skače kao shimpanzo sve više i više. E dečko moj da si tako skakao na teniskom terenu gde bi ti bio kraj, a ne da skačes kao manijak po barovima! I prolazim ja pored njega a on sve glasnije komentariše mene i samo u jednom trenutku sam ga pogledao i sa pogledom sam mu rekao da mi je sada jasno zbog čega je pao na doping testovima, sa tim pogledom je naš susret zavrsen. P.S. Viktore brate mili, baš mi žao sto si toliko nevaspitan i odan porocima, baš šteta! I za kraj, ti nikad ne možes biti kao Nole Đokovic niti po vaspitanju i ponašanju, niti po kvalitetu i talentu, koliko god da se tripuješ da si faca! - napisao je Boki na svom Facebook profilu.

Izvor: opera17

Pogledajte još