Troicki: Tretiraju me kao kriminalca!

"Tretiraju me kao kriminalca, nije mi čak bilo dozvoljeno ni da budem u Areni. Rekli su mi da ne mogu da prisustvujem, čak ni kao gledalac koji je kupio kartu za taj meč. Mnogo igrača je stalo iza mene i dalo mi podršku, to mi mnogo znači jer se nalazim u najtežem trenutku u karijeri", rekao je Troicki u direktnom uključenju za CNN, a prenosi B92.

Svojevremeno 12. teniser sveta priznao je da je bio iznenađen kada je video da je Novak Đoković u utorak u Londonu govorio o njegovom slučaju i naglasio da mu Đokovićeva podrška mnogo znači.

Đoković je na konferenciji za novinare okrivio ljude iz Svetske antidoping agencije rekavši da rade neprofesionalno i da im više ne veruje.

"Nisam znao da će on to reći, a način na koji je rekao zaista mi neverovatno puno znači. Sjajno je u ovom trenutku imati podršku veoma dobrog prijatelja, veoma sam mu zahvalan na tome. On je zaista moj iskreni prijatelj i sada sam se u to i uverio. Ali ne samo on, već i drugi igrači, Jelena Janković, Janko Tipsarević i Rafa Nadal takođe su rekli lepe stvari"
, zaključio je Troicki, koji će posle odluke CAS na teren moći tek u julu 2014.

Finalni meč Dejvis kupa između Srbije i Česke igra se u Beogradskoj areni od 15. do 17. novembra.

Pogledajte još