FSS: Čekamo izveštaj MUP-a, odluka 13. novembra

Kako se navodi u šaopštenju, odluka će biti donešena kada svi nadležni državni organi, kao i klubovi dostave dopunske izveštaje, na čemu su insistirali predstavnici "večitih".

"Dogovorili smo se da u cilju donošenja adekvatnih odluka vezanih za izricanje disciplinskih mera sačekamo na dostavljanje zvaničnih izveštaja od strane nadležnih državnih organa – predstavnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, čije je mišljenje od izuzetnog značaja", rekao je predsednik Disciplinske komisije FSS Slobodan Pajović, a navodi se u saopštenju.

Na sednici su članovi Disciplinske komisije, detaljno analizirali prispele izveštaje od strane svih službenih lica 145. "večitog derbija".

Takođe, na današnjoj sednici potvrđene su izrečene mere od strane komesara za takmičenje Super lige Srbije i nadležnih organa Zajednice klubova, a na osnovu kojih je izrečena mera suspenzije oba stadiona - FK Crvena zvezda i FK Partizan.

To znači da će Partizan utakmicu 12. kola protiv Donjeg Srema, zakazanu za 9. novembar, odigrati bez prisustva gledalaca.

"Takođe, izašli smo u susret zahtevu FK Crvena zvezda, koji žele da im se omogući dodatno izjašnjavanje na prispele dopunske izveštaje službenih lica", rekao je Pajović.

Konačna odluka trebalo bi biti donešena na narednoj sednici Disciplinske komisije FS Srbije, zakazane za sredu 13. novembar 2013.

Beta

Pogledajte još