Arnautović: Potpisaću ugovor sa Interom

BEOGRAD, 9. jula 2009. (Beta) - Fudbaler Tventea Marko Arnautović rekao je da će potpisati ugovor sa italijanskim šampionom Interom, iako se dva kluba još nisu dogovorila oko uslova.

Arnautović se nalazi u Milanu i svakodnevno je pod nadzorom Interovih lekara koji pokušavaju da izleče desno stopalo austrijskog internacionalca.

"Sve ide po planu, svakodnevno radimo naporno. Odlučio sam da se izlečim u Milanu pošto su me lekari Intera uverili da ću ovde najbrže napredovati. Verujem im i to je razlog mog dolaska", rekao je Arnautović za list Gazeta delo Sport.

Aranutović je istakao da Inter i Tvente još nisu postigli dogovor o transferu, ali da će za mesesc dana postati fudbaler italijanskog šampiona.

"Inter i Tvente se nisu dogovorili, mislim da će za mesec dana, posle pregleda i terapija ponovo razgovarati i da ću tada postati fudbaler Intera. Oduvek sam znao šta želim - da igram za Inter. Nadam se da i oni misle isto, a prema razgovorima sa sportskim direktorom Markom Brankom više ne sumnjam u to", dodao je 20-godišnji Arnautović.

Aranutović je u karijeri igrao za Floridsdorfer, Austriju i Rapid iz Beča. Za reprezentaciju Austrije debitovao je u oktobru 2008. godine na utakmici sa Farskim ostrvima.

Pogledajte još