Mančester, Liverpul i Totenhem u trci za Vučinićem

BEOGRAD, 9. jula 2009. (Beta) - Engleski prvoligaši Mančester junajted, Liverpul i Totenhem zainteresovani su da kupe napadača Rome Mirka Vučinića, piše italijanski list Korijere delo Sport.

Roma je, kao i još nekoliko italijanskih klubova, u finansijskoj krizi i moraće da proda nekoliko igrača kako bi popunila budžet. Korijere delo sport navodi da je Liverpul već kontaktirao čelnike Rome, a trener engleskog tima Rafael Benitez navodno želi u napadu da upari Vučinića sa špancem Fernandom Toresom.

Korijere delo sport navodi da je Liverpul već kontaktirao čelnike Rome, a trener engleskog tima Rafael Benitez navodno želi u napadu da upari Vučinića sa špancem Fernandom Toresom.

Mančester junajted je prošle sezone već razgovarao sa upravom Rome o mogućnosti kupovine Vučinića, ali italijanski klub tada nije želeo da proda reprezentativca Crne Gore.

"Ne mogu da garantujem da će Vučinić ostati u klubu", rekao je sportski direktor Rome Danijele Prade.

Italijanski mediji navode da "vučica" za Vučinića traži obeštećenje od 23 miliona evra.

Uprkos svim spekulacijama, podseća Korijere delo Sport, Vučinić je prošlog meseca produžio ugovor sa Romom do 2013. godine.

Vučinić je u Romu došao u leto 2006. iz Lečea, a za ekipu iz glavnog grada Italije do sada je odigrao 116 utakmica i postigao 34 gola.

Pogledajte još