Italijanski luksuz oduševio poznate

Nerazdvojne prijateljice, Katarina Vučetić I Marijana Mićić, pojavile su se zajedno i odmah uputile ka odeljku sa sofisticiranim posuđem, ne krijući oduševljenje. Sudeći po Marijaninom interesovanju za pokućstvo, dalo bi se naslutiti da će i ona uskoro krenuti Kaćinim stopama koja se nedavno udala i već uživa u dekoraciji i opremanju doma sa svojim suprugom.
Očigledno istim povodom, došao je i Marko Đurovski u pratnji svoje devojke Marije sa kojom je komentarisao komade nameštaja iz svetski najboljih kolekcija kada je u pitanju dizajn enterijera.

(old_image)

Poznati srpski kreator, Bata Spasojević, takođe je pažljivo razgledao nameštaj, a posebno mu se dopala fotelja u kojoj je rado ispozirao. Kako je na nedavnoj reviji Bata imao sličnu, kao deo scenografije, vrlo moguće da će fotelja baš iz ovog salona završiti na sledećoj Batinoj reviji s obzirom da se za njegovu reviju uvek traži mesto više, pa taman i u scenografiji.

(old_image)

Tokom večeri prisutni gosti od stila, privilegovano su pozirali u glamurozno uređenom enterijeru, dok su predstavnice Wannabe Magazine-a, Nađa Jokanović i Jovana Katić odmeravale luksuzan prostor kao idealno mesto za editorijale.

Inače, "Lusso" je za svoje posetioce priredio iznenađenje gde je u nagradnoj igri izvučen gost koji je na poklon dobio Samsung UHD televizor koji mu je uručio Zoran Samardžić, direktor salona.

(old_image)
Pogledajte još