Cetinski i Đoković jedan drugom: Srećno u Areni!

Tony i ekipa su usput sreli Novaka Đokovića pa je popularni pevač iskoristio da se upozna i popriča sa Noletom koji, kako je rečeno, uživa u njegovim pesmama. Ujedno su obojica jedan drugom poželela sreću u Kombank Areni gde će, pre koncerta, biti održano finale Dejvis kupa. Đoković je pozvan na koncert ali tog dana neće biti u Beogradu.

-Pohvalio mi se sa gitarom Ronija Vuda iz Rolingstonsa koju je kupio na aukciji. Odmah ju je izvadio iz auta, morao je to da podeli sa mnom i bilo je jako simpatično. Rekao sam mu „Moram se onda i ja pohvaliti nečijim reketom, a čijim nego tvojim“ (smeh). Obećao mi je, i ne samo to, već i za moju decu kačkete, majice sa potpisom, postere - radosno će Toni.

Cetinski broji dane do koncerta.
-To će, ovoga puta, za razliku od prošlog, podeljenog u tri celine, biti naš klasičan koncert. Izvešćemo sa novog albuma sve pesme koje su bile singlovi.

Dilema „kojom pesmom početi“ još postoji, a verovatno će izbor prepustiti FB fanovima kojima je „davao reč“ i u nekim ranijim prilikama, kada je trebalo izabrati numeru za novi spot.

Tema je bila i najavljeni duet sa Željkom Joksimovićem.
-Komuniciramo svakodnevno. Sutra ćemo u studiju poslušati sve i odlučiti se za najbolju pesmu. Biće to dobra saradnja, on je predivan čovek. Imali smo sada prilike i da se bolje upoznamo na snimanju jedne emisije, bili smo dva dana na jednom mestu. Planirali smo da Željko bude gost na koncertu, ali pošto još nismo završili pesmu, nema potrebe. Za sada nemam nikog, ali se možda u poslednjem trenutku pojavi neki gost.

Potražnja za ulaznicama je, kako je rečeno, velika, ali ih još ima u prodaji. Koncert će potrajati najmanje dva sata. Cetinski je najavio da postoji i ideja o „polu-akustičnim“ nastupima u manjim prostorima poput Sava centra.

Pogledajte još