Cilj Intera osvajanje tri trofeja

BEOGRAD, 11. jula 2009. (Beta) - Fudbaler italijanskog šampiona Intera Dijego Milito rekao je da je cilj te ekipe u predstojećoj sezoni osvajanje trofeja u domaćem prvenstvu, Kupu i Ligi šampiona.

Milito je krajem prošle sezone potpisao za Inter, a pre milanskog kluba igrao je za Đenovu. Takođe, i njegov saigrač iz Đenove Tijago Mota prešao je na Đuzepe Meacu.

"Srećan sam što sam došao u Inter. To je veliki klub i svi su nas lepo dočekali, trener, igrači, klub. Sada učimo kako da radimo sa (trenerom Žozeom) Morinjom i nadamo se dobroj sezoni. Ovde je drugačiji način rada i želimo da pomognemo ekipi da osvoji mnogo trofeja", rekao je Milito.

Milito je rekao da se nada da će Inter osvojiti Ligu šampiona.

"Mislim da Inter može da osvoji mnogo titula i nadam se dobroj sezoni. Liga šampiona? Inter je kvalitetna ekipa i svaki veliki klub koji igra u tako važnom takmičenju želi i da ga osvoji", dodao je on.

"Nije lako osvojiti Ligu šampiona. Mi ćemo se boriti za sva tri trofeja u sezoni, u prvenstvu, Kupu i Ligi šampiona", dodao je on.

Milito se osvrnuo i na prošlu sezonu u kojoj je uspešno igrao u Đenovi.

"Ovde je sve drugačije. Otišao sam iz Đenove a to je bio moj dom. Želim da zahvalim navijačima na svemu...Uvek ću im biti zahvalan. Bilo mi je lepo tamo i nadam se da će klub biti uspešan. Želim im sve najbolje", poručio je on.

Novi fudbaler Intera Tijago Mota rekao je da je važno da se ekipa dobro pripremi za predstojeću sezonu.

"Srećan sam i želim da zahvalim klubu što mi je pružio šansu. Sada moramo naporno da treniramo i pripremimo se za predstojeću sezonu. Došli smo da pojačamo tim i spremni smo na sve", rekao je Mota.

Pogledajte još