MARKO OGORČEN NA IVANA: Je l imaš mu*a da se pobiješ?

Malo je falilo da rasprava između Ivana Marinkovića i Marka Vukotića preraste u tuču. Naime, Vukotića je uvredilo to što ga je Ivan postavio za slugu, te nije izdržao a da mu ne dobaci:

- Ja sam tebe voleo, a ti si učinio sve da ja izađem odavde - rekao je Marko i dodao da se razočarao u Marinkovića, kao i da je stavi tačku na njihovo prijateljstvo.

Ivan Marinković rekao mu je da time što ga je postavio za slugu je želeo da proveri da li se folira, i da li mu zaista nije stalo do pobede, kao što je Vukotić u par navrata govorio. Ova Ivanova rečenica dodatno je razbesnela Marka, koji je uzviknuo:

- Je l imaš mu*a da se pobiješ?

Bivši suprug Goce Tržan insistirao je na tome da za 11 nedelja trajnja rijalitija na nominacije niko nije reagovao tako, kao Marko, što kako je Marinković rekao, jasno govori o njemu. Ipak, maneken je pokušao da objasnio, da je tako reagovao jer je ga voleo i poštovao, a on ga je izdao.

Malo je falilo da njihova rasprava preraste u fizički obračun, koji bi se po svemu sudeći i dogodio da nije bilo drugih farmera, koji su pokušali da ih smire

Kurir

Pogledajte još