"Dnevna doza Čarobnjaka Iz Voza" u epizodi vojska, avioni i poznate ličnosti (AUDIO)

Narode, mislim da svi mi znamo kako je naša država bila jedna vojna velesila, i kako i dan-danas volimo da mislimo da je tako, ali ja sam juče pročitao da 12 pripadnika vojske Srbije ide na misiju u Somaliju. E, a zamislite to. Znači, upišeš Vojnu akademiju, sa plemenitim, ali, prilično nepromišljenim ciljem da braniš državu. I onda te, ista ta država, pošalje u neku afričku lavoj****u, da se juriš sa piratima i razbojnicima, koji će, realno, da ti skinu glavu za pertlu i konzervu mesnog nareska.


A posle, Vučić kaže, kupićemo šest aviona od Rusa. To je inače, krucijalno za našu odbranu, naročito ako nas napadne neka zemlja koja ima na primer, pet aviona. A među tim avionima biće i jedan nevidljivi mig, koji, ubeđen sam, da niko od nas neće videti. I to je sasvim logično. Nevidljiva država i treba da ima nevidljivo naoružanje.

Posle onda kad tako čitam vesti, okrenem uvek na kraj da vidim šta se dešava na estradi, među tim poznatim ličnostima. I, pazite ovo: Monika Beluči sve je bolja u učenju srpskog jezika. Bogami gospođo Beluči, ako ovako nastavite, ispunićete uslov za doktorske studije na Megatrendu. A Džena Džejmison se vraća snimanju porno-filmova. Kaže: "Radim to zbog dece." E, draga Džena, i deca to rade zbog tebe.


Pogledajte još