Modni "Katapult" u Delta City-ju

Modna blogerka Zorana Jovanović u subotu, 24. novembra, biće gost „Katapulta“ i savetovaće posetioce šta je „in“ ove sezone.

Novembarski „Katapult“ pružiće priliku talentovanim dizajnerima da predstave svoj rad, a među brojnim izlagačima naćiće se i brendovi „Pistorelo“ (majice sa originalnim natpisima), „Tortikuća“, „M&M“ sa kolekcijom kožnih torbica i drugi.

Posebno lepa vest biće i gostovanje Zorane Jovanović, najpoznatije domaće modne blogerke, u subotu, 24. novembra, od 17 do 18 časova, koja će prisutne posetioce savetovati šta je „in“ u aktuelnoj sezoni jesen-zima 2013/2014. godine.

Drago mi je što ću biti gost „Katapulta“ jer je to modna manifestacija koja pruža jedinstvenu priliku mladim umetnicima da se afirmišu i predstave svoj rad širem auditorijumu.“ – izjavila je Zorana Jovanović.

U okviru „Katapulta“, koji se održava po dvadeset i peti put, do sada je promovisano više od 1000 mladih dizajnera, a sama manifestacija se pozicionirala kao najveći regionalni festival modnih detalja, nakita i garderobe.

Posetioci Delta City-ja imaće priliku da pogledaju i kupe izložene predmete svakog dana, od 10 do 22 sata, tokom trajanja trodnevne manifestacije.

Pogledajte još