Sunđer Bob Kockalone slavi deset godina

PITSBURG, 13. jula 2009. (Beta) - Pre deset godina, televizija Nikelodeon prikazala je prvu epizodu serije "Sunđer Bob Kockalone", a malo ko je tada mogao da pretpostavi da će taj crtani film postati svetski fenomen preveden na 25 jezika gledan na televizijama u 170 zemalja.

Povodom jubileja, Nikelodeona će naredni vikend posvetiti Sunđeru Bobu. Pre toga, televizija VH1 u utorak će emitovati jednosatni dokumentarac "Koreni kocke: Priča o Sunđeru Bobu Kockaloneu", koji će činiti intervjui sa televizijskim istoričarima, slavnim ličnostima i članovima ekipe serije.

Povodom desetogodišnjice serije, Nikelodeon će emitovati 50-satni maraton epizoda serije, počev od petka uveče, kada će biti prikazana nova epizoda serije u kojoj se pantalone Sunđera Boba smanje u mašini za šusenje veša i on oblači druge pantalone u kojima ga niko ne prepoznaje. U subotu ujutru biće emitovano deset najpopularnijih epizoda serije, po odabiru posetilaca sajta Nick.com. U subotu uveče biće prikazan "Sunđer Bob Kockalone: Film". U nedelju će biti prikazan nastavak deset najpopularnijih epizoda, a za isto veče planiran je maraton od deset novih epizoda popularne serije.

Pogledajte još