KAO U SERIJI: Strogo čuvane tajne poznatih ličnosti!

Iako je prošlo zlatno doba Holivuda, kada su glumci bili vlasništvo filmskih studija, i kada nisu smeli da imaju nijednu mrlju u svom životu i kada su im menjane biografije, i danas se ova “fabrika snova” a i sami njeni učesnici, grčevito bori da sačuva tajne svojih miljenika, jer - i oni su ljudi - i oni greše.

Za vas otkrivamo neke od najčuvanijih tajni:

Anđelina Džoli

Anđelina Džoli napravila je pravi zemljotres kada je u “Njujork Tajmsu” otkrila da se podvrgla dvostrukoj mastektomiji (odstranjivanje obe dojke). Jedna od najlepših glumica sveta uspela je tri meseca da krije operaciju od javnosti, tačnije, od 2. februara do 27. aprila.

Liv Tajler

Ko ti je tata? Liv Tajler, rođena kao Liv Rundgren, odrasla je misleći da joj je Tod Rundgren biološki otac, ali, kada je srela rokera Stivena Tajlera, u svojoj osmoj godini, počele su da je obuzimaju neke sumnje. Na kraju je njena majka, Bibi Bjul, priznala da je pevač grupe “Aerosmit” njen otac i da je ona to držala u tajnosti zbog Stivenovog stila života ispunjenog skandalima.

Džek Nikolson

Džek Nikolson je odrastao misleći da su mu baba i deda sa majčine strane roditelji, i tek je 1974. godine saznao, uz pomoć novinara magazina “Tajm”, da mu je sestra, zapravo - majka! Dok nije otkrio istinu, i baba i deda su već bili preminuli, i nikad nije otkrio ko mu je pravi otac.

Sofija Vergara

Zvezdi serije “Moderna porodica” Sofiji Vergari dijagnostifikovan je tumor štitne žlezde 2000. godine. Ta informacija skrivana je punih osam godina, sve dok nije objavljena u magazinu “Helt”. “Nisam htela nikakav publicitet”, izjavila je Sofija. “Rak nije nimalo zabavan. Ništa drugo vas ne interesuje dok prolazite kroz sve to.”

Gvinet Paltrou

Gvinet Paltrou otkrila je u martu ove godine da je pre pet godina zatrudnela po treći put, ali je doživela težak spontani pobačaj u četvrtom mesecu, kada je zamalo umrla.

Šarliz Teron

Dve godine nakon što je Sandra Bulok tajno usvojila Luja Barda, Šarliz Teron otkrila je svoju tajnu koja je odjeknula poput bombe. Zvezda filma “Snežana i lovac” (“Snow White and the Huntsman”) objavila je da ima bebu staru četiri meseca, po imenu Džekson.

Izvor: zena.blic.rs

Pogledajte još