Tori Speling u bolnici zbog Kejti Holms!

Zvezda serije Beverly Hills prošli mesec promovisala je svoju novu knjigu 'Spelling It Like It Is', a kako piše Daily Mail, između promocija zatražila je lekarsku pomoć zbog stresa i anksioznosti.

Navodno su oni koji su pročitali knjigu, Tori Spelling (40) zasuli negativnim komentarima jer je Katie Holmes (34) nazvala robotom. Glumica je u bolnici provela nekoliko dana.
Tori se više nije želela opravdavati medijima

- Čitaocima se uglavnom nije svidelo ono što su pročitali u knjizi, a ona nije ni slutila da će je toliko dirnuti tuđi komentari. Nije se nadala tolikim komentarima o slučajnom susretu sa Kejti koji je opisala u knjizi. Zabrinjavalo ju je što se toliko morala opravdavati medijima zbog toga pa je odlučila potražiti lekarsku pomoć - dodaje izvor.

Tori je u knjizi opisala trenutak kad se s Kejti, svojom bivšom prijateljicom, prvi put posle 15-ak godina susrela u jednoj poslovnoj zgradi u kojoj su obe pohađale časove pevanja. Bilo je to kratko prije nego što se Katie odlučila rastati od Toma Kruza (51).

- Bila je plastična. Na vrlo pristojan način. Bilo mi ju je žao jer je bila potpuno druga osoba od one koju sam nekad poznavala - deo je knjige koja je razbesnela mnoge koji su pročitali Torinu knjigu. Osim toga, dodala je i da Holms užasno peva.

Tori sa suprugom Deanom Mekdermotom (47) ima četvoro dece, a u poslednje vreme bore se sa financijskim problemima.

Izvor: 24sata.hr

Pogledajte još