Ko je JULIAN LOFT? Saznajte 6. i 7. decembra!

Budite drugačiji, provedite se drugačije. Novo mesto u gradu, locirano u Beton hali na adresi Karađorđeva 2-4 na adresi nekadašnjeg kluba „Magacin“, otvara svoja vrata 6. i 7. decembra, čime započinje novo poglavlje beogradskog klabinga.

Julian Loft najavljuje uzbudljiv decembar!

U četvrtak, 12. decembra, nastupiće Frau Casio
, novi bend Ide Prester, front žene hrvatskog sastava Lollobrigida. Julian Loft obećava da petak, 13. decembar, neće biti baksuzan uz kvalitetan house koji će za posetioce „vrteti“ Goran Starcević, Groovyman, Funkin’ Blue, Ales, Daniel Čehranov i Dača Milojević.

Za subotu, 14. decembar, Julian Loft piprema iznenađenje. Solo projekat nemačkog producenta Sebastiana Doeringa, Lovebirds, nastupiće u Junior Loft-u 14. decembra, tačno u ponoć. Ovo će biti prvi put da nastupa u Beogradu, a poznavaoci već znaju koliko jedinstven ume da bude Lovebrids za DJ pultom. Njegov DJ set je kao putovanje kroz vreme, u zvukove iz ’70-ih i ’80-ih, ali upakovane u modernu klupsku muziku. Lovebirds će za DJ pult izaći tačno u ponoć, a nakon njegovog nastupa muzičko kormilo preuzeće rezident večeri, Miss Millie. Ulaz je slobodan uz rezervaciju.

Sebastian Doering, Lovebirds

(old_image)

Julian Loft ima posebnu čast da najavi nastup jednog od omiljenih DJ-eva beograđana! Tom Novy nastupiće u Julian Loft-u u petak, 20. decembra. Vlasnik hitova poput „Your body“ i „Take it“ dolazi u Julian Loft 20. decembra, a za ulazak u klub biće obavezna rezervacija mesta.

Serijal decembarskih gostovanja zaokružiće Mendo u četvrtak, 26. decembra.
U pitanju je švajcarski house DJ i producent španskog porekla, a ulaz će biti slobodan uz rezervaciju mesta.

Julian Loft, mesto sa intrigantnim sloganom „Ko je Julian Loft?“ donosi novu svežinu u noćni život glavnog grada. Na adresu nekadašnjeg kluba Magacin, Julian Loft donosi provod i ambijent kakav Beograđani do sada nisu iskusili. Sve počinje već 6. i 7. decembra. Da li ste spremni? Julian Loft Vas čeka.

Julian Loft
Beton hala
Karađorđeva 2-4
069.377.47.47
069.388.48.48

Pogledajte još