Džoi Makintajer uskoro drugi put otac

0

LOS ANĐELES, 15. jula 2009. (Beta) – Član grupe "Nju Kids On D Blok" Džoi Makintajer i njegova žena Baret čekaju drugo dete, dečaka koji će se roditi u decembru, objavljuje magazin Pipl.

LOS ANĐELES, 15. jula 2009. (Beta) – Član grupe „Nju Kids On D Blok“ Džoi Makintajer i njegova žena Baret čekaju drugo dete, dečaka koji će se roditi u decembru, objavljuje magazin Pipl.

„Još ne mogu da verujem. Osećam se toliko blagosloveno“, kazao je 36-godišnji pevač, koji sa suprugom ima i 20-mesečnom sina Grifina. Makintajer i njegova žena u početku su verovali da će dobiti devojčicu, a potom su saznali da je ipak reč o dečaku. „Bili smo šokirani“, kazao je pevač, koji je već bio odabrao ime za devojčicu. Ipak, Makintajer i njegova žena sada su zadovoljni. „Biće zanimljivo iskustvo živeti sa dva dečaka“, kazao je.

Grifin je više nego spreman za brata, rekao je pevač, koji je odrastao kao najmlađe od devetoro dece. „Mislim da ćemo nastaviti dok ne dobijemo devojčicu. To je odluka moje žene“, kazao je Makintajer.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.