Vanesa Hadžens ne planira udaju

0

LOS ANĐELES, 15. jula 2009. (Beta) – Zak Efron i Vanesa Hadžens su jedan od najpopularnijih holivudskih parova, ali udaja i porodica su poslednja stvar koju američka glumica trenutno planira. "Mislim da je to (brak i porodica) divno, ali sada sam toliko usredsređena na karijeru da mi to ne pada na pamet", kazala je magazinu Pipl 20-godišnja glumica.

LOS ANĐELES, 15. jula 2009. (Beta) – Zak Efron i Vanesa Hadžens su jedan od najpopularnijih holivudskih parova, ali udaja i porodica su poslednja stvar koju američka glumica trenutno planira. „Mislim da je to (brak i porodica) divno, ali sada sam toliko usredsređena na karijeru da mi to ne pada na pamet“, kazala je magazinu Pipl 20-godišnja glumica.

Vanesa Hadžens je kazala da trenutno traga za drugačijim ulogama od one u filmskom serijalu „Srednjoškolski mjuzikl“. U svom novom filmu „Bandslam“, priči o grupi studenata koji osnivaju muzički bend, igraće povučenu devojku koja je suprotnost od njenog lika Gabrijele iz „Srednjoškolskog mjuzikla“. „Bandslam“ u bioskope stiže na jesen.

„Mislim da je u glumačkom poslu najbolje tumačenje različitih likova. Mjuziklima ću se sigurno vratiti kasnije, kada se osetim ispunjeno i kada budem znala da sam negde stigla sa mojom glumačkom karijerom. Tada ću se vratiti mjuziklima, pošto sam u njima odrasla“, objasnila je.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.