Nova uprava Rada želi da napravi srpski Napoli

Novi članovi upravnog odbora su predstavnik ruske investicione kompanije "Metropol" i generalni direktor "Putnika" Dušan Filipović i biznismen Aleksandar Tešić.

Nakon sednice Skupštine kluba na kojoj je izglasano poverenje novim članovima, kao i reizbor tradicionalnog okruglog klupskog amblema, održana je sednica Upravnog odbora.

Za novog generalnog direktora kluba izabran je vlasnik agencije "Faktor plus" Vladimir Pejić, njegov zamenik će biti Predrag Lacmanović, izvršni direktor te kompanije, dok je Čedomir Đoinčević dobio poverenje da vodi sportski sektor i ubuduće će vršiti funkciju sportskog direktora.

Za novog predsednika Upravnog odbora izabran je višegodišnji portparol kluba Vladimir Savić.

"Ovi ljudi su ostvareni u svojim profesijama i pravi je izazov da posrnuli fudbalski kolektiv uzdignemo i usmerimo u pravom pravcu. Period mandata je pet godina, ali smo među sobom postavili cilj da za dve godine napravimo klub za ponos svih, ne samo onih koji vole Rad i da postanemo matrica za ostale klubove",
kazao je Savić.

"Moj cilj je da od Rada napravimo srpski Napoli i verujem da ćemo sa ovim idejama i vizijom stići do cilja", dodao je Savić.

Beta

Pogledajte još