Nikolić: Nije lako pobediti Zvezdu dva puta u tri dana

"Nije lako pobediti Zvezdu dva puta u tri dana na njenom stadionu, ali smatram da to nije nemoguća misija. Igrači se nalaze u dobrom momentu na kraju sezone, kada je njihovo psihološko stanje i fizička priprema u pitanju", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

Vojvodina je u sredu savladala Zvezdu u Beogradu sa 3:1 u četvrtfinalu Kupa Srbije, a dve ekipe će se na istom mestu sastati sutra u 15. kolu Super lige.

"Očekujem mnogo težu utakmicu nego što je bila u sredu u Kupu. Sasvim sam siguran da će Zvezda u ovaj duel uložiti sve što ima kao klub i tim i sasvim sigurno jako žele pobedu. Ali, želimo je i mi, da sezonu završimo kako smo počeli, još jednim dobrim rezultatom, ako je moguće pobedom", kazao je trener novosadske ekipe.

On je rekao da Vojvodina mora da bude pođednako motivisana kao u prethodnoj utakmici.

"Da bismo ostvarili cilj moramo da odigramo bolje nego u sredu, da budemo pođednako motivisani i energični i zadržimo sve što je bilo dobro, a ostale detalje podići na viši nivo", dodao je Nikolić.

Novinari su ponovo tražili od Nikolića da komentariše nagađaja da će tokom zimske pauze napustiti Vojvodinu i preuzeti Partizan, na šta je on odgovorio da "možda u januaru preuzme Bajern Minhen".

"Ne želim više uopšte da komentarišem takve vesti. O toj temi smo već više puta razgovarali, a sve sam rekao. Ne treba biti mnogo pronicljiv i zaključiti kome ovog momenta odgovaraju takve priče, ko ih odakle plasira. Uostalom, ko zna, možda u januaru preuzmem Bajern iz Minhena", rekao je Nikolić.

Vojvodina će gostovati Zvezdi sutra od 17.00.

Beta

Pogledajte još