"Ispalio" devojku kao tinejdžer pa je zaprosio 30 godina kasnije

Leto 1982. godine Mendi i Beri pamte kao najvažnije u svojim životima. Tada su se upoznali na odmoru i bili nerazdvojni nedelju dana, ali po povratku u rodni Roterdam, Beri je odlučio da okonča letnju romansu.

Jednostavno se nije pojavio na autobuskoj stanici u dogovoreno vreme, što je slomilo srce tada 17-godišnjoj Britanki. Nije imao njenu adresu niti telefon, pa nije mogao da je kontaktira i da je želeo.

"Nakon predivnih nedelju dana koje smo proveli zajedno, ispratio me je i dogovorili smo se da se nađemo na stanici nedelju dana kasnije. Čekala sam ga puna dva sata ali nije se pojavio. Srce mi je bilo slomljeno"
, kaže Mendi Ešfort.

Iako je bila povređena, ona je tokom narednih godinu dana pokušavala da nađe Berija, ali bezuspešno.

"Meseci su se pretvorili u godine, a on je uvek bio u mojim mislima. Tražila sam ga mnogo puta, ali uvek sam završavala u ćorsokaku", kaže ona.

Trideset godina od početka potrage, Britanka je konačno uspela da pronađe svoju ljubav iz mladosti, i to putem Fejsbuka. Beri je prihvatio njen zahtev za prijateljstvo, misleći da je zainteresovana za njegov biznis sa opremom za pecanje.

"Poslala mi je poruku i tako smo počeli da se dopisujemo. Vrlo brzo smo se uklopili i shvatili da želimo da budemo zajedno. I dalje ne mogu da se setim zašto se nisam pojavio na tom sastanku"
, kaže Beri Mout, a prenosi "Dejli mejl".

Mendi kaže da njenoj sreći nije bilo kraja kada je na Fejsbuku prepoznala lice svog bivšeg dečka.

"Sastanak sa Berijem nakon 30 godina je najstrašnija stvar koju sam ikad uradila", dodaje ona.

Par se verio 18 meseci nakon prvog onlajn kontakta, a svadba je zakazana za leto iduće godine.

"Naša priča pokazuje da nikada nije kasno za pronalaženje prave ljubavi", zaključuje Mendi, koja ima petoro dece iz prethodnog braka.

Izvor: Blic
Foto: Morguefile

Pogledajte još