Jokić: Mateja Kežman mi je pretio!

Jokić ističe da i FSS pokazuje da ga ne interesuje pravo i pravda, već ćutke prelazeći preko očiglednih primera mobinga, pospešuje malteriranje igrača.

"Vojvodina je prestala da ispunjava svoje obaveze prema meni još u aprilu. U međuvremenu preminuo je predsednik Butorović, tako da iz poštovanja prema njemu nisam želeo da potežem pitanje dugovanja. Međutim, onda sam na prvoj prozivci dobio obaveštenje od trenera Marka Nikolića da ne računaju na mene, pod izgovorom da im je moj ugovor „težak“ i da oni neće biti u prilici da me isplaćuju" priča Jokić.

Jokić u svom sukobu s Vojvodinom posebno potencira nekorektnost Mateje Kežmana i Radisava Rabrenovića.

"Oglušili su se i na moj predlog da mi se isplaćuje dug u ratama i na upozorenje da u ugovoru postoji aneks po kojem je klub obavezan da mi omogući isključivo rad s prvim timom i šefom stručnog štaba prvog tima. Rekao sam im da sam uvek bio korektan, na šta sam od Kežmana dobio pretnju da „oni mogu sve“ i „treniraćeš tri puta dnevno“. Tada sam odlučio da ih tužim, pa sam u prvom stepenu dobio presudu u svoju korist, da bi po žalbi Vojvodine drugostepena komisija preinačila odluku."

Izvor: Kurir

Pogledajte još