Modelsica: Ko je još gadljiv na novac? Ja nisam!

Modelsice još rade! Upravo su snimile novi spot, a jednu od njih smo pitali da li joj je cilj da se dobro uda kao jedna bivša članica benda i ima li političkih ambicija, kao druga. Evo šta nam je rekla.

TELO - Draganu Rogojević, jednu od modelsica zatekli smo na Tajlandu, gde će tri meseca odmarati s dečkom. Njegov identitet nije želela da nam otkrije jer nije iz estradnog sveta, već se bavi naukom.

Pitali smo da li joj smeta to što je naš narod sklon da lepe i uspešne žene proglasi glupim.

- Veoma me iritira. To je veoma plitko razmišljanje jer lepa žena isto tako želi sebe i intelektualno da nadgradi, ali, nažalost, neki ljudi su površni, a to onda dosta govori o njima. Pogledajte samo naše lepotice koje žive i rade širom sveta, pa one da su glupe ne bi opstajale toliko dugo tamo ili pogledajte one lepotice koje su se udale za svetske bogataše. Budimo realni, nijedan čovek koji je tako visoko rangiran po svim svetskim parametrima i obrazovan nije glup, i samim tim ne želi pored sebe glupu, primitivnu i neinteresantnu ženu. Možda za jednu noć, ali ne i za brak, a naše devojke su upravo udate za takve ljude. Nažalost, u Srbiji je zavist postala hronična bolest, pa je ljudima lakše da pljuju po našim ženama koje su na bilo koji način uspele - priča Dragana, koja se školovala za dizajn pa joj je to primarno zanimanje.

Nema političkih ambicija poput nekih njenih koleginica, bivših modelsica, kao što je, recimo, Nevena Adžemović, ali smo je pitali šta bi prvo promenila kada bi imala moć.

- Podsticala bih i natalitet tako što bih svakoj majci po detetu davala minimum 500 evra mesečno, tako da bi i samohrane majke mogle normalno da podižu decu - odlučna je Dragana i dodaje da bi političku moć, da je ima, iskoristila i na finansijsku podršku mladim, talentovanim i ambicioznim ljudima.

Misli da svaka devojka koja kaže da ne bi volela tako dobro da se uda kao Sandra Meljničenko - laže!

- Tvrdim da svaka koja kaže da ne bi želela da prođe kao Sandra - laže! Ili je veliki lažni moralista ili je vrlo svesna da joj je tako nešto po svim parametrima nedostižno, pa onda gleda na to kao na “kiselo grožđe”. Ko je još gadljiv na novac? Evo, ja prva nisam! U 21. veku novac je “papirna krv” na neki način. Surovo, ali istinito. Volela bih da se udam kao Sandra, naravno, ukoliko bi tu postojale i neke emocije, mada ja svog princa već imam - zaključila je Dragana.

Izvor: 24sata

Pogledajte još