SVA VIP ZLOSTAVLJANJA: Ko od poznatih je bio žrtva nasilja

Nakon što je Adil Maksutović navodno pretukao svoju suprugu Anu Ramadanovski, ćerku Džeja Ramadanovskog, o ovom slučaju porodičnog nasilja bruji čitava Srbija. Ipak, ovo nije jedini ovakav slučaj na srpskoj estradi - Gocu Tržan prebio je bivši dečko, Maja Marijana je završila u bolnici nakon što ju je izudarao muž, a popularna Petrojka iz serije “Selo gori, a baba se češlja” je priznala da ju je suprug “trudnu ubijao od batina”!

Jedan od najpoznatijih priča je slučaj Maje Marijane koju je početkom maja divljački pretukao nevenčani suprug Mladen Šmakić, a po rečima njenih prijatelja, ovakve stvari su se dešavale i ranije.

Tokom poslednjih godina braka između Bilje Krstić i Tihomira Arsića u javnosti se mogla čuti priča da je on često pio, te da je u tom stanju navodno tukao svoju suprugu.

Ove glasine su počele da kruže nakon što se Krstićeva u javnosti pojavila sa velikom modricom na oku. Međutim, budući da nijedno od bivših supružnika nije potvrdilo šta se zaista dešavalo između njih, ovo ostaje u sferi spekulacija.

Goca Tržan je nedavno progovorila o porodičnom nasilju. Ona je još jedna je od poznatih ličnosti koja je trpela nasilje od svog emotivnog partnera. Obavestila je širu javnost i apelovala da o takvim stvarima ne treba ćutati. Zlostavljao ju je bivši partner, ali to nije bio njen bivši suprug Ivan Marinković.

- Ne, naravno da me nije tukao Ivan – rekla je Goca u izjavi za “Ekskluziv” i dodala da joj je momak probio bubnu opnu više puta.

- Prvi put kada je to uradio nisam ga ostavila, ali kada se ponovilo- jesam. Udario me je i probio mi bubnu opnu. Ne želim toga da se sećam, ali dobro je da se zna jer se takve stvari dešavaju i o njima ne treba ćutati – izjavila je svojevremeno pevačica koja odgaja ćerkicu Lenu koju ima iz braka sa bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem.

Kontroverzna pevačica Vesna Vukelić Vendi otvoreno priča o velikim ljubavima, koje su je zlostavljale.

- Mislim da svakoj devojci može da se dogodi da pogreši i dozvoli sebi da bude sa nekim ko je maltretira. Tada sam imala 21 godinu i zabavljala sam se s dečkom koji je počeo da me maltretira. Srećom, nikada nisam bila pretučena toliko da imam podlive i prelome. Nisam mu ostajala dužna pa, kada je on nasrtao na mene, i ja sam njega šibala – priča Vendi.

- Iako na početku veze nije izgledalo da je takav, naš odnos je prerastao u mučenje, i psihičko i fizičko. I svaki put mislite da će biti bolje, ali dan za danom i prođu tri godine. Iako sam ga volela, napustila sam ga – otkriva Vesna.

Tijana Vučetić, poznatija kao Petrojka iz serije “Selo gori, a baba se češlja” je pre nekoliko meseci izjavila da je morala da potraži spas u Sigurnoj kući od muža koji ju je fizički maltretirao tri godine.

U filmu “Ispovest”, u kojem je priznala da je lezbijka, pevačica Marija Šerifović govorila je i o problematičnom ocu alkoholičaru, koji je neretko tukao njenu majku, Vericu Šerifović. Sama Verica priznaje da je toliko bila izubijana, da je u masnicama i podlivima istrčavala na ulicu i zvala policiju.

Zlata Petrović ima iza sebe dva estradna razvoda. Bila je u braku sa pevačem Hasanom Dudićem i TV voditeljem Zoranom Pejićem Pejom.

- Hasan me je tukao, a Peja za uši vukao – kaže Zlata kada je priupitaju za bivše muževe.

Najnoviji slučaj porodičnog nasilja u kući Makustovića je zaprepastio sve. Da podsetimo, Adil za Telegraf sve demantovao, tvrdeći da je šokiran lažima koje mediji plasiraju i najavio tužbu.

Ipak, kako smo nezvanično saznali, MUP Srbije je podneo prekršajnu prijavu protiv pevača zbog narušavanja javnog reda i mira. Nakon toga, Ana je izjavila da ju je Maksutović pretukao, šutirao u stomak i vukao za kosu.

A statistika je poražavajuća – porodično nasilje je u porastu, a žrtve su, kako žene, tako i muškarci. U toku prethodne godine više od 9.000 žena i dece bili su žrtve porodičnog nasilja, dok je nešto manji broj muškaraca zlostavljan od strane supruga.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još