Zalepila se super lepkom za dasku od toalet šolje, spašavanje trajalo satima (VIDEO)

Prošla su gotovo dve nedelje otkad je Ilijana De La Kur spašena iz WC-a, a ona je za WSB-TV ispričala da još uvek jedva sedi. Tvrdi da nije primetila ništa čudno pre nego što je sela na dasku u Home Depotu, ali u nekom trenutku sve je krenulo nizbrdo. Nije se više mogla odlepiti i zaposleni su bili primorani da pozovu Hitnu.

Proces izvlačenja trajao je gotovo sat vremena, a De La Keur je pritom zadobila nekoliko povreda, uključujući poderanu kožu, ispričala je.

Nakon incidenta otvorena je istraga kako bi se otkrilo ko je odgovoran, a menadžerka prodaje Meri Din pronašla je na podu WC-a papirnatu vrećicu u kojoj se nalazila bočica sa lepkom, prenosi Huffington Post.

I tu priča postaje još čudnija: iz policije su saopštili da sigurnosne kamere pokazuju da niko osim De La Kur nije ušao u WC u periodu u kojem se pretpostavlja da je lepak mogao biti nanesen.

"Ne postoji dokaz koji pokazuje da je to napravio iko drugi do osim osobe koja je bila tamo", kazala je zamenica šerifa Karisa Mek Fadin, dodajući da nije bilo dovoljno dokaza da se nekog optuži.

Izvor: index

Pogledajte još