SKANDAL: Baki B3 udario voditelja u sred emisije! (VIDEO)

Mladi pevač Petar Knežević pristao je da u emisiji "Luda kuća" na TV Happy progovori o prijateljstvu sa Bakijem B3 i o tome kako je on izigrao njegovo poverenje i nije ispao fer, jer se udvarao Petrovoj devojci.

- Primetio sam već neko vreme da Baki često zove moju devojku, piše joj poruke, a ona je na sve to odmahivala rukom, govorila da nisam normalan, umišljam - kaže Petar Knežević, koji je pristao da u emisiji iznese sve što zna i konačno završi sa lažnim prijateljstvom s Bakijem.

Na snimanju su se, sada već bivši prijatelji vređali, umalo da se potuku, a vrhunac je nastao kad je produkcija emisije uvela devojku mladog pevača Petra, koja je sve potvrdila.
Voditelj emisije "Luda kuća", Dejan Stanković, vešto je iskoristio pojavljivanje devojke da isprovocira Bakija, posle čega je ovaj nasrnuo na voditelja i izgurao ga u hodnik.

- Navikao sam da u emisiji mnogi u meni nalaze krivca za svoje probleme, ali niko do sada nije toliko nasrnuo na mene - kaže Stanković.

- Baki me je uhvatio za vrat, uplašio sam se da će me udaviti. Da nije reagovalo obezbeđenje, ne znam šta bi bilo. Kako ga nije sramota svega što radi i što su mu devojke godišta, gotovo kao njegova ćerka. Najgore je u celoj priči prošao Petar Knežević, koji je ostao i bez druga i bez devojke.

Šta se još dešavalo na snimanju emisiji “Luda kuća”, videće gledaoci Hepi televizije u četvrtak, u 22.30.

Izvor: Alo

Pogledajte još