Mirković : Napada me putarska mafija preko Lukasa!

"Nikako nisam mogao da shvatim kako svuda u svetu, a da ne idem dalje od susedne Mađarske i Rumunije, gde se deset dana korišćenja auto puta plaća 13 evra, uvek ima novca za realno održavanje puteva, izgradnju i osavremenjavanje putne mreže. Kod nas se, sa druge strane, putarina od Subotice do Niša ili od Niša do Šida plaća samo u jednom pravcu 15 evra i mi nikada nemamo para za održavanje i uvek nedostaje novca."

Za nepravilnosti koje je Mirković mnogo puta viđao i ukazivao na njih, niko iz samog ministrastva nije hteo da čuje. O navodnom sukobu sa Lukasom Mirković kaže:

"Sukob sa Acom Lukasom je izmišljen sve do trenutka njegovih pretnji. On duguje novac meni već četiri godine za šta postoji uredna papirologija. U Srbiji je najlakše da se neko sa nekim posvađa, kako ne bi vratio novac ili uslugu."

On dodaje da je u krivičnoj prijavi detaljno objasnio odakle "vetar duva" i da je u ovom slučaju Lukas iskorišćen kao eksponent tajkunsko - kriminalnih krugova i putarske mafije o kojoj je dosta saznao obavljajući dužnost pomoćnika minista saobraćaja zaduženog za puteve.

Jedini čovek kome apsolutno verujem da može da se izbori sa ovakvim problemima je Aleksandar Vučić, koga snažno podržavam u njegovom nastojanju da izgradimo lepšu, bolju i pravedniju Srbiju. Niko od nas, pa ni on koji nije Hudini, ne može čarobnim štapićem da stvori nemoguće , ali jasna je vizija da idemo u smeru za bolju budućnost. Na tom putu ćemo svi da doživljavamo podmetanja, pretnje,  ucene i napade, ali nas niko neće sprečiti da uspemo u onome što smo zamislili, a to je bolja budućnost naše dece. Za razliku od mnogih ja rezervnu državu nemam.

Izvor: tvbest.rs

Pogledajte još