Dnevna doza kreativnosti među 25 najboljih stranica na Fejsbuku

Ova stranica je nastala15.09.2011. kao rezultat bunta njenog osnivača, Milana Maglova, prema mišljenju njegovog tadašnjeg direktora koji mu je rekao da on ne bi bio dovoljno dobra i kreativna osoba za uređivanje Fejsbuk stranice agencije u kojoj je tada radio. Milan je već nekoliko meseci i naš dragi kolega i urednik rubrike Dnevna doza kreativnosti na portalu Nadlanu.com.

GLASANJE:
Ukoliko vam se dopada fejsbuk stranica Dnevna doza kreativnosti, možete glasati da baš ona ove godine pobedi.

Tada sam odlučio da napravim svoju stranicu i doprem do ljudi koji razmišljaju na sličan način kao ja.Za vas ću birati stvari koje me inspirišu i za koje smatram da su kreativne, priča Milan.

(old_image)


"Drago mi je da je među mnogobrojnim poznatim brendovima u Srbiji ovakva jedna stranica prepoznata po svom kvalitetu i od strane magazina PC Press uvrštena u TOP 25 stranica kod nas..."

(old_image)

Tri godine postojanja stranice nije malo, s obzirom da svakodnevno treba pronalaziti zanimljivosti širom sveta, ali Maglov inspiraciju za to pripisuje najkreativnijim autorima u svom okruženju.

“Imam sreću da radim sa kreativnim ljudima, tako da je inspiracija svuda oko mene. Cela draž u mom uređivanju ove stranice jeste što se ljudima dopada ono što svakodnevno izdvajam kao najkreativnije ili najzanimljivije da im predstavim. Zbog toga se i vraćaju na stranicu, a mene motivišu da nastavim da istražujem i svakodnevno pronalazim novu dozu kreativnosti koja nas okružuje.

Pogledajte još