Završene predmaskenbalske igre u KST-u: Od ispijanja piva do Las Vegasa

Ovogodišnji maskenbal, sa temom LAS VEGAS, održaće se 28. decembra u zgradi Tehničkih fakulteta, sa početkom u 22.30h.

Završnica ove male KST-ove olimpijade održala se na Maskenbal Promo žurci, kada su proglašeni pobednici Pešačkog relija, i kada je održano veliko finale KST Kviza.
Najbolja ekipa, zanimljivog i punog adrenalina, Pešačkog relija osvojila je set od 12 ulaznica za LAS VEGAS Maskenbal. Sve ekipe su po hladnom decembarskom danu izdržale sve izazove, rešile sve zagonetke, i usput maskirani, pozdravili Beograđane. Od prijavljene 23 ekipe, najuspešnije, najbrže i najkreativnije 3 su nagrađene.

Tokom finala KST kviza, pored podeljenih 9 ulaznica za Maskenbal najboljoj ekipi, u bonus igrama učesnici su mogli da osvoje i druge jako prmamljive nagrade. Jedna od bonus igrica je bilo ispijanje piva, gde je na veliko iznenađenje pobedila devojka, ujedno i kapiten pobedničkog tima, i tako za svoju ekipu osvojila ulaznice za KST DISCOtramvaj. Doček nove godine na planini Zlatar osvojila je ekipa najboljih stonih fudbalera.

Još jednom vas pozivamo u naš LAS VEGAS, jer i za taj dan smo spremili nagrade za najkreativniju i najefektivniju masku! Pored višegodišnje saradnje sa GO2 Travelingom koji je za prvo mesto obezbedio inostrano putovanje za dvoje, proširili smo dijapazon nagrada sve do četvrtog mesta. U saradnji sa organizacijom Srbija za Mlade, učesnici 40. KST MASKENBALA mogu osvojiti i karte za Drinsku regatu, Guču ili Veseli spust Kraljevo!

Pogledajte još