Uzbudljivo mesto za najmlađe: Spejs park zabave i Gradić Radić u "Ušću"

Veselo, kreativno i edukativno, Space park zabave i znanja biće i ove zime nezaobilazno mesto za najmlađe posetioce Ušće šoping centra.

(old_image)

Gradić Radić je dečiji grad snova koji je nikao je u Space parku zabave. Tamo najmlađi mogu da žive život odraslih i budu na trenutak lekari, frizeri, moleri, poslastičari. Oni kojima to više vole mogu se igrati i policajaca, vatrogasaca, zidati pravu tvrđavu, a nakon toga se možda rekreirati u sportskoj radionici.

(old_image)

Ovaj čudesni dečiji grad je samo jedan od sadržaja u Space parku zabave. Od ove zime je tu i Sky lenders kutak, sa svojim junacima. Dečiji svet je i dalje tu za one najmlađe posetioce. Tu je neverovatno veliki lavirint, vulkan i veliki plavi tobogan, u neprestanom takmičenju ko je brži i „strašniji“ za spuštanje.

Trambolina se takođe „ponovila“. Sada pored horizontalne postoji i vertikalna za najbolji osećaj „skakanja do iznemoglosti“.

(old_image)

Malo stariji drugari i dalje mogu vežbati penjanje na veštačkim stenama, prelaziti iznova i iznova viseći most i spuštati se lijanom. Ako na sve ovo žele i malo pravog sporta, tu je bejzbol.

(old_image)

Pogledajte još