Aca Amadeus: Severina je kurvetina!

Aleksandar Stanimirović, klavijaturista Amadeus benda, na Tviteru je najpogrdnije pisao o Severini Vučković. Njega je hrvatska pevačica izvela iz takta svojim odnosom prema bivšem partneru Milanu Popoviću, pa nije izdržao da je ne isproziva i izvređa.

- E u tri pi.de materine više s mediokritetima! Kao da je bitno u Srbiji šta kurvetina radi i kaže! - napisao je Aca i postavio tekst koji govori o tome kako Seve uskraćuje Milanu da bude s njihovim sinom Aleksandrom za Božić.

(old_image)

Njegov status je iznenadio mnoge jer je Aca do sada uvek bio odmeren i nikad nije komentarisao svoje kolege. Zbog toga su mnogi pomislili da mu je profil hakovan. Mi smo ga pozvali i on nam je potvrdio da on zaista stoji iza tvita o Severini.

- Ma daj, stvarno je više dosta s veličanjem mediokriteta i žena lakog morala. Amadeus se polomi da probudi nacionalnu svest, prave vrednosti, da se ljudi pozovu na humanost, a vidi ko dobija naslovne strane! Poludeo sam kad me je bratanica koja ide u četvrti razred osnovne škole pitala kakav je ovo snimak i pokazala mi Severinin pornić! Zanemeo sam! Kako da objasniš detetu zbog čega je neko iz „takvog“ filma zvezda svih novina - revoltirano i besno je Aca objasnio svoj stav.

Kurir

Pogledajte još