Đurić: Mijatoviću pomozi svom Partizanu!

Dosad su tim pojačali zadnji vezni igrač Nikola Drinčić i desni bek Miroslav Vulićević, a očekuje se dolazak najmanje još tri fudbalera, posle čega se može reći da su crno-beli izvršili temeljnu rekonstrukciju tima. Najveće pojačanje mogao bi da bude mladi Uroš Đurđević, u vezi sa čijim transferom se očekuje pomoć Predraga Mijatovića.
- Veoma sam zadovoljan što smo uspešno završili pregovore s Miroslavom Vulićevićem. Reč je o iskusnom igraču, najboljem u zemlji na svojoj poziciji. Uradili smo dobar posao do ovog trenutka, ali pravi nas tek očekuje - rekao je Đurić za Kurir.

Kakve su šanse da dođe Uroš Đurđević?
- Radimo na tome da nas pojača. U kontaktu smo s Predragom Mijatovićem, koji gaji prijateljske veze s braćom Lemić, zastupnicima mladog fudbalera, i nadamo se da će nam i on pomoći.

Da li će još neko iz Vojvodine pojačati vašu ekipu?
- Znam da se mnogo govori o angažovanju Petra Škuletića i Branislava Trajkovića. Videćemo... Cilj nam je da dovedemo još po jednog špica, štopera i veznog igrača. Napravićemo odličnu ekipu ako nam pođe za rukom da uradimo sve što smo zamislili, siguran sam u to - zaključio je Đurić.

Da li imate kompleks Nenada Bjekovića kao što vaš nekadašnji prijatelj i saradnik tvrdi u jednim novinama?
- Stvarno ne znam šta bih rekao o tome. Pa, gde se vidi da sam iskompleksiran kad mu ime nigde nisam pomenuo četiri godine. Neću da učestvujem u tim pričama, a predložio bih i drugima da isto postupe. Ajde da vidimo šta ko može da uradi i da pomogne Partizanu, od prepucavanja niko neće imati koristi - tvrdi Đurić.

Izvor: Kurir

Pogledajte još