Ples uz Džordža Bensona u Sava centru

0

BEOGRAD, 24. jula 2009. (Beta) – Džordž Benson (George Benson), jedan od najvećih džez i fank muzičara iz SAD, nastupio je u četvrtak uveče u beogradskom Sava centru i napravio plesnu atmosferu u publici, koja je đuskala ali i igrala "stiskavac".

BEOGRAD, 24. jula 2009. (Beta) – Džordž Benson (George Benson), jedan od najvećih džez i fank muzičara iz SAD, nastupio je u četvrtak uveče u beogradskom Sava centru i napravio plesnu atmosferu u publici, koja je đuskala ali i igrala „stiskavac“.

Za koncert je vladalo veliko interesovanje – u parteru je bilo više posetilaca nego sedišta, te je deo publike morao da se zadovolji stajanjem ili sedenjem na podu. Istovremeno, balkon je bio potpuno prazan.

Benson i njegov bend nastupili su u velikom stilu na završnoj večeri „Samertajm festivala“, energično izvodeći pevačke i instrumentalne kompozicije u fanki, džez i „arenbi“ (r’n’b) ključu.

Publika je najbolje primila velike hitove „Nothing’s Gonna Change My Love For You) i „Gimme The Night“, a tokom poslednjeg cela sala je bila na nogama, igrajući u brzom ritmu ovog plesnog standarda sa kraja sedamdesetih godina prošlog veka.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.