Stanija Dobrojević promo lice noćnih haus partija u hotelu u Budimpešti

Sve više mladih iz Srbije posećuje ovaj resort kako bi prisustvovali sjajnim žurkama, pa je izbor promotivnog lica iz Srbije, bio više nego logičan sled događaja, kažu u menadžmentu hotela. Izbor je pao na Staniju, a lepa Stana će vatreno krštenje imati već 27. decembra za kada je zakazana prva naredna noćna žurka.

-Uz tropske koktele, haus i latino ritmove, sjajno društvo i sve to u termanim bazenima i toboganima koji se teško mogu prebrojati, pa kako da ne prihtavim ponudu, sa zadovoljstvom sam to učinila, kaže Stanija i najavljuje prve prijatelje iz Srbije.

(old_image)

Nova godina uz muziku 70'
Svi koji odluče da Novu godinu dočekaju u ovom hotelu, biće u jedinstvenoj prilici da uživaju u najpopularnijim hitovima sedamdesetih godina, a pored gala večere, vatrometa, i odlične zabave, domaćini će se pobrinuti i za mlađe goste koji će bti u prilici da užvaju uz disko haus zvuke.

After parti kod Cece!
Stanija će neko vreme provoditi sa svim prijateljima u velelepnom zdanju akvavorlda, ali će se u sitne sate sa izabranim društvom povući, i to u raskošni apartman Svetlane Cece Ražnatović, gde će nastavili privatnu žurku do zore, najavljuje Dobrojevićeva.

Pogledajte još