NEMA SREĆE U LJUBAVI: Bali-beg proveo rođendan sam

Iako je planirao venčanje, Burak Ozdživit ostavio je Ceylan Capu, koja se tajno viđala sa drugim. Navodno će se uskoro vratiti roditeljima.

Kad su saznali da je prekinuo dvogodišnju vezu, kolege iz serije “Karadayı” Buraku Ozdživitu su za 29. rođendan priredili zabavu na setu. Producent, snimatelji, glumci i šminkeri Buraka su iznenadili kolačima i šampanjcem. Iako su ga pokušali nagovoriti i na noćni izlazak, utučeni glumac otišao je kući.

Rođendan, koji mu pada na katolički Badnjak, pre je slavio na razuzdanim tulumima, a ove godine ga je proveo s roditeljima.

Gledali su televiziju. Glumca, koji se proslavio kao Bali-beg Malkočoglu, neustrašivi osmanski ratnik u istorijskoj seriji “Sulejman Veličanstveni”, u javnosti već dugo nisu videli sa verenicom Ceylan Capom (27). O prekidu se počelo šuškati kad su manekenku, kćer turske dizajnerice, snimili kako se u klubu grli sa drugim muškarcem.

- Na početku veze su imali problema jer je Ceylan bila ljubomorna na Burakovu popularnost i obožavateljke koje su ga proganjale. Situacija se poslednih meseci promenila. Udaljili su se jer je Ceylan stalno izlazila - kažu prijatelji.

Dok je Burak samovao na rođendan, manekenka je na katolički Badnjak ludovala sa Merve Bolugur (26), sultanijom Nurbanu iz “Sulejmana”. Merve, koja je sa Bali-begom pre tri godine snimala tursku verziju serije “Tračerica”, zapravo ga je i spojila sa bogatašicom Ceylan. Burak se zbog previše posla još nije iselio iz vile u Istanbulu u kojoj je živio sa verenicom. Navodno će se uskoro vratiti u roditeljski dom.

- Prekid je iznenadio i njegovog oca jer zna koliko se Burak dokazivao Ceylaninoj porodici. Nisu ga hteli za zeta jer je odrastao u siromašnoj porodici. Sramili su ga se jer je pre nego što je postao glumac zarađivao radeći u pečenjarnici - kažu prijatelji bivšeg para.

Burak će se, dodaju, posle raskida posvetiti poslu. Osim što snima seriju “Karadayi”, Bali-beg često radi i u luksuznom restoranu koji je nedavno otvorio u trgovačkom centru Trump Towers u centru Istanbula.

- Želim stvoriti brend od turskih specijaliteta koji su se nekoliko vekova prenosili s koljena na koljeno u mojoj porodici - kaže Bali-beg.

Izvor: 24sata.hr

Pogledajte još