Ovi raskidi su obeležili 2013. godinu!

Neke od svetskih zvezda su se U 2013. zaljubile, neke venčale, ali je bilo i onih čija se ljubav završila. Ovu su raskidi koji su obeležili 2013.

Majli Sajrus i Liam Hemsvort

Pevačica i glumac su raskinuli veridbu u septembru ove godine, nakon višemesečnog nagađanja svetskih medija o tome hoće li njihova ljubav zaista biti krunisana brakom. Naime, oni su aprilu odložili venčanje, a nisu se dogovorili o novom datumu, što je izazvalo sumnju da u vezi Majli i Lijama ne cvetaju ruže. Do raskida je došlo posle Majlinog kontroverznog nastupa na dodeli VMA nagrada, kao i nakon brojnih nastupa koji su joj pomogli da izgradi reputaciju posrnule devojke.

Brus i Kris Džener

Brak koji je trajao čak 22 godine završio se u 2013. Kris je potvrdila za časopis Us Weekly da se Brus iselio u oktobru i da već dugo ne žive kao pravi par, ali je istakla da će ona i Brus zauvek ostati dobri prijatelji. Iza njih su ostala deca, nekretnine i sećanja. A ako zaborave neku od dragih uspomena iz svog bračnog života – tu su snimci koje su ovekovečile brojne kamere koje ih poslednjih godina prate.

(old_image)
Slika: wenn

Tejlor Svift i Hari Stajls

Rakid između dvoje muzičara bio je jedan od prvih ove godine. Naime, njih dvoje su se posvađali i okončali svoju vezu tokom zajedničkog putovanja koje je trebalo da bude romantično. Nakon što su raskinuli, bilo je još neprijatnije nego što bi inače bilo jer su ostali u istom hotelu i sretali se na svakom ćošku.

Orlando Blum i Miranda Ker

Ovaj par je medijima potvrdio rastanak u oktobr 2013. godine. Njihova ljubav trajala je šest godina, a oni su, kao i većina poznatih, rekli da će među njima uvek postojati ljubav, poštovanje i podrška.

Rejčel Mekadams i Majkl Šin

U redu, njih dvoje su se viđali jako kratko, ali ipak... Svaki rastanak je tužan, zar ne?

Džastin Biber i Selena Gomez

Selena je zvanično prestala da bude Beliber u januaru 2013, ali je par raskinuo i pomirio se nekoliko puta pre toga. Šuška se da je razlog za to bilo Džastinovo detinjasto ponašanje. Selena sada radi na svojoj karijeri, dok Džastin napušta majmune po svetu i pušta brkove...

(old_image)

Rijana i Kris Braun

Pevačica je otkrila medijima da je obnovljena ljubav između nje i Krisa završena u februaru. Štaviše, ona je magazinu Rolling Stone priznala da je i samo pomirenje bilo velika, velika greška, kao i to da Kris nije mogao da dozvoli sebi luksuz da ponovo uništi sve...

Džordž Kluni i Stejsi Kibler

Neukrotivi i večiti neženja Džordž Kluni se u julu rastao od plavokose lepotice. Stejsi se sada fokusirala na svoju karijeru, a Džordž verovatno vreba novu žrtvu... Koju nikada neće oženiti.

Izvor: 24sata

Pogledajte još