Šta žene ne smeju da rade tokom praznika

Greške koje se prave tokom praznika ponekad mogu biti kobne, ali kako su sve zapravo posledica atmosfere, treba biti prilično oprezan. Na primer, nekoliko istraživanja je pokazalo da žene imaju loš običaj da se tokom praznika pomire s bivšim, jer ih početak nove godine učini osećajinima i zapitaju se zašto to ne bi uradile? Jednostavno, zato što je bivši iz nekog vrlo dobrog razloga.

Isto tako, praznična atmosfera može da vas ponese, zajedno s povećanim unosom alkohola, a posledica toga može da bude da završite u krevetu sa kolegom sa posla. To je veoma loša ideja.

Ima i onih koje se osete usamljeno pa počnu da putem Fejsbuka špijuniraju bivšeg. To ionako radi 82 posto žena, a svako saznanje će vas razočarati - ili je našao drugu i je srećan pa ste u komi, a isto tako ćete biti u komi ako je solo ili tuguje za vama. Vraćamo se na prvi savet ...

Očekivanja od nove godine mogu da vas sputaju kako poslovno, tako i privatno, jer ako donesete neke odluke i krenete ozbiljno da ih sprovodite, a ne uspe vam jer ste postavili preambiciozne planove, ne gine vam depresija do leta.

Uz sve navedeno, žene koje su u vezi a koje se nisu venčale tokom praznika osetiće pritisak rodbine i prijatelja da vezu napokon ozakone, pa ako počnete da vršite pritisak na partnera da odredite datum, lako može da vam se dogodi da praznike završite sami i u suzama.

Stoga, pamet u glavu, vodu u čašu i sve će biti u redu

Izvor: Metro-portal

Pogledajte još