Grupa Trigger vam želi srećnu Novu noćnu moru!

Srećna nova (noćna mora) će se naći na novom albumu grupe Trigger koji je u pripremi, a sa koga je publika već mogla čuti pesmu Ne hrani ljudoždere u kojoj gostuje Darko Živković iz grupe Downstroy, suptilni akordski traktat o pravilnoj nezi kućnih ljubimaca, kao i etno uspavanku Ponor u kojoj je gost Milutin Jovančić, frontmen kultnog sastava Block Out.

Sastav je pesmu Srećna Nova (noćna mora) napisao i objavio neplanirano, u najkraćem mogućem roku, kao neizbežnu, spontanu reakciju na pozitivnu energiju koja nas okružuje:

“Vedrina je prirodno izašla iz svake naše note. Nova godina se približava i činjenica da živimo okruženi izobiljem i sigurnošću, u slozi i pravdi inspirisala nas je da svoje oduševljenje utkamo u poletne note i tekst pesme. Još jedna Nova godina na čijem pragu se možemo zadovoljno, takoreći trijumfalno, osvrnuti unazad i biti ponosni na to koliko smo postigli u životu kao narod, ali i kao pojedinci. Ipak, i u trenucima uživanja, ne treba zaboraviti da živimo bezbrižno, jer nas već decenijama nesebično, požrtvovano i posvećeno vode oni najbolji među nama. Budimo im uvek zahvalni!

Zato udahnimo naelektrisani praznični vazduh, napunimo pluća dobrim vibracijama, podignimo čaše i zapevajmo vedra čela. Srećna vam svima nova godina i da vam bude u njoj sjajno, isto kao i u prethodnoj! A sada, svi u šoping centar da kupujemo poklone!”

Trigger iza sebe imaju album prvenac Ljubav koji je po pojavljivanju osvojio više nagrada kao i album obrada novotalasnih pesama sa područja nekadašnje Jugoslavije pod nazivom Ex.

Pogledajte još