NASA pobesnela zbog Bijonse!

Slavna pevačica Bijonse uspela je da naljuti NASA kada je iskoristila audiosnimak neuspešne misije svemirske letelice "Čelendžer "u pesmi "XO". Bejonse se brani kako je pesma zapravo posvećena članovima posade "Čelendžera".

Nakon što je Bijonse u svoju pesmu "XO" stavila audiosnimak gubitka svemirske letelice "Čelendžer", mnogi pripadnici NASA osudili su taj čin.

- Bili smo razočarani kad smo saznali da je snimak dana kad smo izgubili posadu heroja na "Čelendžeru" stavljen u pesmu "XO2". Trenutak u pesmi bio je emotivno težak svima koji su imali porodicu, kolege i prijatelje na "Čelendžeru". Odabrali smo da skrenemo pažnju na to kako su naši voljeni živeli i kako njihovo nasleđe i dalje živi, a ne na njihov gubitak - rekla je Džun Skubi Rodžers, udovica pilota svemirske letelice "Čelendžer", Dika Skubija.

- Koristiti taj snimak u spotu u najmanju je ruku bezosećajno - rekao je penzionisani Klejton Anderson.

- Saosećam sa porodicama onih koji su izgubljeni u nesreći "Čelendžera". Pesma "XO" snimljena je sa najiskrenijom namerom da pomogne onima koji su nekoga izgubili i da nas podseti kako se nepredviđene stvari uvek mogu dogoditi. Poruka je da treba voleti i ceniti svaki minut koji provodimo sa onima koji su nam najvažniji. Tekstopisci su uključili audiosnimak u spot kao posvetu nesebičnm radu "Čelendžerove" posade u nadi kako nikad neće biti zaboravljeni - odgovorila je Bijonse na optužbe.

Izvor: 24sata

Pogledajte još